Explorant Mura: Un dia màgic amb els tions

Els nens i nenes d’Infantil van viure una jornada inoblidable en la seva recent visita als tions del pintoresc poble de Mura. Amb somriures brillants, van ser rebuts per un grup de tions amb disfresses originals que van captivar la seva atenció.

El dia va començar amb una passejada pel poble, oferint als petits exploradors l’oportunitat d’apreciar l’arquitectura única i interactuar amb molts més tions disfressats al llarg del camí.

Després d’aquesta caminada màgica, van gaudir d’un pícnic tots junts i vam acabar de parlar de tots els tions que havien vist. La connexió amb la natura i la descoberta de tions divertits van crear un ambient festiu i alegre per acabar el trimestre.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

10 + 10 =