infantil

Entusiasmat – Robòtica

EntusiasMAT és un mètode didàctic i pedagògic que parteix de la teoria de les intel·ligències múltiples de Howard Gardner i ens permet treballar les matemàtiques d’una manera útil, pràctica i d’una forma més manipulativa i visual. Es treballen els conceptes matemàtics des dels primers cursos d’infantil d’una manera lúdica i vivencial a través de la manipulació, observació i experimentació. El nucli del mètode consisteix en ensenyar els continguts matemàtics de manera diferent, oferint a l’alumne/a la possibilitat d’adquirir el contingut segons la intel·ligència que predomini en ell/a.

Per tant, si des d’un principi els nens i les nenes entenen la lògica de les matemàtiques i gaudeixen practicant-les, s’aconsegueix un aprenentatge espontani i significatiu.

Pel que fa a la robòtica, a Santa Teresa s’introdueix en els primers cursos d’educació infantil fent activitats per treballar la lateralitat, l’habilitat de seguir instruccions i pautes, i les seriacions. Amb l’ajuda de BeeBot els nens i les nenes posen en pràctica aquestes habilitats prèviament adquirides. L’abella robot es desplaça per terra segons les ordres de moviment que se li donin a través dels botons de direcció situats a la seva esquena. Els permet resoldre reptes programant una seqüència de moviment i treballant en equip ajudant-se els uns als altres.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

1 + 8 =