Els col·legis Carmelites Missioneres celebrem la quarta edició de «Connectem»

Els Directors Generals i els representants digitals dels col·legis Carmelites Missioneres han celebrat a Granada la trobada educativa “Connectem”. Aquesta iniciativa que es porta celebrant anys està organitzada per l’Equip de Titularitat i recolzada per l’equip de Missió i Gestió i té com a objectius generals l’aprenentatge docent i la trobada entre els professionals que treballen en els diferents centres educatius. El col·legi “El Carmelo” ha estat l’amfitrió aquest 2023.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

8 + 9 =