Els Alumnes de Primer dissenyen Portades de Contes a Classe d’Anglès

Els alumnes de Primer han tingut l’oportunitat de deixar volar la seva creativitat en una activitat a la classe d’anglès. Els alumnes han dissenyat les portades de les seves pròpies històries i contes, un exercici que no només ha estimulat la seva imaginació, sinó que també els ha permès practicar l’anglès de manera activa i divertida. Després de completar les seves “covers”, cada alumne ha presentat la seva portada davant dels companys i companyes, explicant la història que hi ha darrere. Aquesta presentació ha estat una excel·lent oportunitat per treballar les habilitats comunicatives en anglès, ja que han hagut d’explicar i descriure el seu treball en aquesta llengua. Continuem treballant amb activitats similars per seguir fomentant l’aprenentatge actiu i creatiu dels nostres alumnes. Enhorabona a tots els participants pel seu magnífic treball!

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

1 + 3 =