El Col·legi Santa Teresa de Jesús Impulsa l’Innovació Educativa amb Edunexis

En una aposta decidida per la modernització de l’educació, el Col·legi Santa Teresa de Jesús ha adoptat amb entusiasme la plataforma educativa Edunexis per millorar l’experiència d’aprenentatge del seu alumnat.

Amb un enfocament innovador i orientat a les necessitats educatives actuals, Edunexis ofereix eines i recursos digitals que faciliten la comunicació, tot creant un entorn d’aprenentatge interactiu i dinàmic. Aquesta transició cap a la tecnologia educativa destaca el compromís del col·legi amb la preparació dels estudiants per a un món cada vegada més digital i globalitzat.

Entre les funcionalitats clau que Edunexis ofereix, es destaca la possibilitat d’organitzar continguts didàctics de manera més eficient, permetent al professorat personalitzar l’aprenentatge per a cada estudiant. Això no només millora la comprensió dels conceptes, sinó que també fomenta l’autonomia i la responsabilitat en el procés d’estudi.

En resum, el Col·legi Santa Teresa de Jesús està liderant el camí cap a l’educació del futur amb la seva adopció d’Edunexis. Aquesta iniciativa no només millora l’eficiència dels processos educatius, sinó que també reforça l’objectiu del col·legi d’ofereix una educació de qualitat adaptada als reptes del segle XXI.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

10 + 4 =