El Col·legi Santa Teresa de Jesús guanya el Premi a la Innovació Educativa d’Excel·lència

El Col·legi Santa Teresa de Jesús ha estat guardonat amb el Premi a la Innovació Educativa d’Excel·lència de la FECC en la categoria d’innovació metodològica. Aquest reconeixement ha estat concedit pel seu projecte «Del Joc a l’Excel·lència: Innovació en l’Educació Física», que ha redefinit l’educació física mitjançant la gamificació.

El projecte premiat es distingeix per la seva aproximació innovadora que transforma l’educació física tradicional en una aventura emocionant i profundament educativa. L’escola ha utilitzat narratives inspirades en universos populars com ‘Harry Potter’, ‘Star Wars’, ‘Mario Bros’, entre altres, com a vehicles per integrar objectius curriculars amb la motivació dels nens i nenes. Aquesta metodologia no només capta l’interès dels alumnes, sinó que també fomenta l’aprenentatge actiu a través del joc.

L’impacte del projecte va més enllà de la simple participació; ha demostrat millorar significativament els aprenentatges, el desenvolupament de competències transversals i el foment d’un estil de vida actiu i saludable. El jurat ha destacat especialment com «Del Joc a l’Excel·lència» ha transformant la percepció de l’educació física, convertint-la en una peça clau per al desenvolupament integral dels nens i nenes.

Gràcies a aquestes innovacions, el Col·legi Santa Teresa de Jesús continua sent un referent en l’àmbit educatiu, no només a Terrassa sinó a nivell nacional, com ho demostra la seva posició destacada en els rànquings educatius.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

1 + 7 =