primària

Educació Física

L’esport i l’educació han d’anar de la mà, ja que participen en l’estimulació emocional i física del nostre alumnat. Per això, és important que els/les nens i nenes iniciïn l’activitat física a primera edat i que des del Col·legi es promoguin els hàbits saludables, entre ells la pràctica de l’esport.

Mitjançant l’esport s’aprenen valors i, a més, es fomenten diferents habilitats en els infants, des del treball en equip fins a l’autoestima, el lideratge, la gestió de la frustració i la disciplina, entre altres competències.

L’esport ens ajuda a promoure la companyonia, l’amistat, el sentit d’equip, la disciplina, l’esforç, la superació, el coneixement d’un mateix i la preferència per l’oci a l’aire lliure.

Per aquests motius, cal dir que l’esport i l’educació es complementen. L’Educació Física i el foment de la vida saludable són objectius importants al nostre Col·legi, ja que són essencials per al desenvolupament integral de l’alumnat.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

1 + 8 =