primària

Educació Física

L’esport i l’educació han d’anar de la mà, ja que participen en l’estimulació emocional i física del nostre alumnat. Per això, és important que els/les nens i nenes iniciïn l’activitat física a primera edat i que des del Col·legi es promoguin els hàbits saludables, entre ells la pràctica de l’esport.

Mitjançant l’esport s’aprenen valors i, a més, es fomenten diferents habilitats en els infants, des del treball en equip fins a l’autoestima, el lideratge, la gestió de la frustració i la disciplina, entre altres competències.

L’esport ens ajuda a promoure la companyonia, l’amistat, el sentit d’equip, la disciplina, l’esforç, la superació, el coneixement d’un mateix i la preferència per l’oci a l’aire lliure.

Per aquests motius, cal dir que l’esport i l’educació es complementen. L’Educació Física i el foment de la vida saludable són objectius importants al nostre Col·legi, ja que són essencials per al desenvolupament integral de l’alumnat.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

13 + 6 =