DIJOUS GRAS

La festa de dijous gras, també coneguda com a dijous llarder, és una celebració tradicional que marca l’inici del Carnaval en moltes cultures al voltant del món. És una jornada de diversió i festa que precedeix el període de la Quaresma, un temps de reflexió i abstinència en la tradició cristiana.

A l’escola va ser una jornada plena de festa i alegria. Els passadissos de l’escola es van omplir de murmuri i excitació mentre els alumnes es dirigien cap a l’esmorzar, portant amb ells les seves ganes de passar-ho bé i de gaudir del menjar típic d’aquesta celebració.

Les olors característiques de la truita, la botifarra d’ou i la coca de llardons omplien l’aire del pati de l’escola, mentre sonava la música i tots ballaven, jugaven i reien.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

2 + 3 =