DIADA DE SANT JORDI

Ahir dia 23 d’abril l’escola va celebrar la diada de Sant Jordi! Es va iniciar la jornada amb les representacions de dues obres teatrals dutes a terme per l’alumnat de cicle inicial. Les dues obres de teatre escollides: «La rateta que escombrava l’escaleta» escenificada per l’alumnat de primer i «Els tres porquets» representada pels nens i nenes de segon, són clàssics que van encantar a tot l’alumnat de l’escola. Aquest tipus d’activitats no només ofereixen una oportunitat per als nens i nenes d’expressar-se artísticament, sinó que també els ajuda a millorar les seves habilitats socials i comunicatives.

A més de les representacions teatrals, es va celebrar un concurs on l’alumnat va poder mostrar la seva creativitat i habilitats literàries. Durant les últimes setmanes els nens i nenes de l’escola han anat fent un treball específic de llengua amb la temàtica de Sant Jordi i el canvi climàtic. A més, es va lliurar diplomes als participants, reconeixent el talent i l’esforç i per fomentar la lectura, cada classe va rebre un llibre per a la seva biblioteca.

A la tarda, les activitats van continuar amb diverses propostes plàstiques inspirades en Sant Jordi, oferint a l’alumnat una oportunitat per expressar-se artísticament i explorar la seva creativitat de manera lúdica i educativa.

A més a més, l’alumnat de CI va tornar a representar les obres de teatre, però en aquest cas es va convidar a tots els familiars. Gràcies a l’esforç i motivació dels nens i nenes les actuacions van ser un èxit i tothom va quedar meravellat i sorprès. Amb aquesta àmplia gamma d’activitats, la diada de Sant Jordi a l’escola va ser una jornada completa i enriquidora per a tota la comunitat educativa.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

5 + 3 =