Primera cursa solidària en suport de Prokarde

Els valors de l’esport com la constància, la superació, el suport, l’amistat, etc. s’uneixen per ajudar a aquells que més ho necessiten. És en aquesta línia que des de l’escola us volem donar vies per formar part d’aquest col·lectiu solidari.

El col·legi, amb la col·laboració del Departament d’Educació Física, ha organitzat la cursa solidària 2022 en suport de Prokarde, aquest any dedicada a les malalties tropicals abandonades. Aquest esdeveniment s’ha realitzat el dilluns 7 de novembre i ha comptat amb 223 participants. L’alumnat d’Infantil ha corregut al pati de l’escola i l’alumnat de Primària al parc de Vallparadís. Aquest mateix dia també s’ha fet un homenatge als 150 anys de la mort del Pare Palau.

Els beneficis són per Sakassou (Costa de Marfil). Es proporcionarà una atenció de qualitat als malalts que venen al Centre de Salut «Notre Dame du Carmel». L’objectiu final és aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones afectades. Creiem que és vital conscienciar la societat per cooperar i obtenir recursos.

No deixis de col·laborar fent una tasca social i per la comunitat a través de la nostra entitat…. GRÀCIES!

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

5 + 7 =