Cros Escolar Terrassa 2023: Informació i Horaris

El dissabte 18 de novembre se celebrarà el Cros Escolar de Terrassa, organitzat pel Consell Esportiu a les pistes municipals d’atletisme de Can Jofresa.

Més enllà del resultat, creiem que és important el valor de l’esforç i sacrifici que comporta aquesta activitat i la cohesió d’equip que fa!

A continuació, us fem arribar tota la informació relacionada amb els horaris:

10.40 hores: ALEVÍ (6è PRIMÀRIA)

10.55 hores: ALEVÍ (6è PRIMÀRIA)

11.10 hores: ALEVÍ (5è PRIMÀRIA)

11.25 hores: ALEVÍ (5è PRIMÀRIA)

11.40 hores: BENJAMÍ (4t de PRIMÀRIA)

11.50 hores: BENJAMÍ (4t de PRIMÀRIA)

12.00 hores: BENJAMÍ (3r de PRIMÀRIA)

12.10 hores: BENJAMÍ (3r de PRIMÀRIA)

IMPORTANT! Cada esportista ha d’estar 40 MINUTS abans de la seva cursa a la zona del pàrquing. Allà hi serem tots els participants de l’escola i el/la mestre/a d’Educació Física del vostre fill/a. 

Si s’arriba molt just de temps és possible que trobem dificultats per accedir a la zona d’accés a la cursa i no puguem participar-hi.

RECORDA! Cal anar amb l’equipació d’Educació Física i portar el dorsal i el xip repartit prèviament a l’escola.

A causa del Cros Escolar de Terrassa 2023, es suspenen tots els partits de les diferents modalitats dels Jocs Esportius.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

5 + 5 =