CONECTEMOS 2024

Aquest curs 2024 s’ha celebrat la cinquena edició del «Conectemos» de les escoles de Carmelites Missioneres. S’han intercanviat experiències i bones pràctiques educatives dels col·legis pertanyents a la província europea, amb una invitació especial al col·legi El Carmelo de Bogotà.
Les jornades van ser inaugurades amb una interessant ponència de José Blas Garcia sobre «Neuroemoció i DUA», oferint una perspectiva innovadora sobre l’aprenentatge inclusiu. Al llarg de tres sessions, cadascuna destinada a una etapa educativa específica (Infantil, Primària i Secundària/Batxillerat), es van dur a terme diferents presentacions, destacant la diversitat d’enfocaments pedagògics i metodològics presents a la xarxa d’escoles participants.
La sessió de cloenda va ser a càrrec del col·legi Sant Josep de Gràcia (Barcelona) i el col·legi El Carmelo (Bogotà) on van exposar els seus projectes i experiències sobre inclusió educativa. Ambdues institucions van compartir els seus èxits i reptes, inspirant els presents a continuar promocionant una educació més inclusiva i equitativa.
Una trobada enriquidora per a tots els participants i que ajuda a crear comunitat entre tots i compromesa amb l’excel·lència i la col·laboració.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

11 + 14 =