Colònies de Cicle Inicial

L’alumnat de cicle inicial ha viscut una experiència inoblidable aquesta setmana, després de passar dos dies plens d’aventures i aprenentatge a la casa de colònies de Can Joval, situada a la comarca del Solsonès. Aquesta escapada ha estat especialment dissenyada per promoure el desenvolupament personal i social dels més petits, a través d’una sèrie d’activitats educatives i lúdiques.

El primer dia, els nens i nenes van tenir l’oportunitat de submergir-se en la màgia de la natura amb «El conte del roure», una activitat amb una història encantadora plena d’ensenyaments sobre el respecte per l’entorn i la importància de la conservació. A continuació, van participar en l’activitat de “la Pepeta i la cara de les emocions», una dinàmica que els va ajudar a explorar i expressar les seves emocions de manera creativa i divertida.

Però les aventures no van acabar aquí. «La persona més important del món» va ser una altra de les activitats destacades, on els nens i  nenes, a través del joc i la imaginació, van aprendre sobre la diversitat humana i la importància de l’acceptació i el respecte mútu. A la nit, la diversió va continuar amb un joc nocturn especial que va posar a prova la seva valentia i habilitats de treball en equip, seguit d’una discoteca on tots van ballar i riure sense parar.

Els organitzadors de la casa de colònies de Can Joval han destacat la importància d’aquestes activitats per al desenvolupament emocional i social dels nens. A través d’aquestes experiències, els nens i nenes aprenen valors essencials com la cooperació, l’empatia i el respecte per la natura, alhora que s’enforteixen lligams d’amistat.

Aquesta escapada no només ha deixat als nens i nenes amb records imborrables, sinó que també ha estat una oportunitat per a ells d’aprendre fora de l’entorn habitual de l’aula, en un entorn natural i estimulant. Les activitats dissenyades han enriquit el desenvolupament dels nens i nenes, proporcionant-los eines per créixer com a individus respectuosos, conscients i feliços.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

1 + 9 =