Celebració del Pare Palau: Segona cursa solidària en suport de Prokarde

La Segona Cursa Solidària en suport de Prokarde té lloc en un dia especial, ja que coincideix amb la festa del Pare Palau, el fundador de l’escola. Aquesta jornada commemorativa no només ens convida a reflexionar sobre els valors que aquesta institució educativa promou, sinó també a unir-nos com una comunitat compromesa amb causes humanitàries. Com a part d’aquesta celebració, hem realitzat diverses activitats per involucrar a tots els nivells educatius. Des de la celebració a la capella fins a les activitats pràctiques com el taller de cuina per als més petits d’Infantil, en el qual han pogut fer una demostració de les seves destreses culinàries i la seva creativitat. Els més grans han realitzat un Edpuzzle. Tots hem unit les nostres energies i passió per donar suport a la causa de Prokarde. Avui, compartim amb vosaltres les notícies d’èxit de la Cursa Solidària 2023, que ha reunit 223 participants i està destinada a millorar la vida de les persones afectades per malalties tropicals abandonades a Sakassou, Costa de Marfil. Us animem a seguir col·laborant en aquesta noble tasca social per fer una diferència positiva a les vides de qui més ho necessita. 

GRÀCIES!

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

10 + 14 =