CÀTEDRA PARE PALAU

La càtedra del Pare Palau, un esdeveniment destacat dins del calendari d’activitats de les Carmelites Missioneres, es va celebrar amb èxit els dies 15, 16 i 17 de març a la ciutat d’Àvila, un lloc emblemàtic per a la vida espiritual i de profunda connexió amb la tradició del Carmel. Aquesta edició va tenir com a tema central: l’ «Acompanyament espiritual».

La trobada va aplegar els caps de pastoral de diverses escoles pertanyents a la província d’Europa de les Carmelites Missioneres, així com altres participants interessats en l’aprofundiment i la reflexió sobre l’acompanyament espiritual en els seus diferents àmbits d’actuació. La selecció d’Àvila com a lloc de celebració no va ser casualitat, donat que la ciutat és reconeguda per la seva forta herència espiritual, essent la terra de Santa Teresa d’Àvila, una figura clau en la història del Carmel.

Les ponències i els tallers oferts durant la càtedra van resultar ser molt enriquidors i interessants, cobrint un ampli espectre de temes relacionats amb l’acompanyament espiritual. Des de perspectives teològiques fins a pràctiques més concretes d’acompanyament, els ponents van compartir els seus coneixements i experiències, fomentant així un espai de diàleg, aprenentatge mutu i creixement espiritual.

Aquesta trobada va servir també com a oportunitat per a que els participants intercanviessin experiències, enfortint així els llaços de comunitat entre les diferents escoles i membres de la província d’Europa. L’èmfasi en l’acompanyament espiritual com a eina per al desenvolupament personal i comunitari va ser un dels grans pilars d’aquesta càtedra, reafirmant el compromís de les Carmelites Missioneres amb la formació integral de la persona.

Sense dubte, la càtedra del Pare Palau d’aquest any ha marcat un punt d’inflexió important en la manera d’entendre i practicar l’acompanyament espiritual dins de les comunitats educatives i espirituals de les Carmelites Missioneres, deixant una empremta profunda en tots els assistents i en la pròpia congregació.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

7 + 10 =