CARNAVAL- JOCS OLÍMPICS

Aquest any, l’escola ha celebrat una festa de Carnaval inspirada en els esperats Jocs Olímpics que tindran lloc a París a l’estiu del 2024. Amb il•lusió i creativitat el nostre alumnat ha confeccionat unes disfresses d’allò més boniques. La rua de l’escola s’ha convertit en una autèntica desfilada d’atletes, on els més petits d’I3 han portat alegrement les seves disfresses d’anelles olímpiques, simbolitzant la unitat entre els països participants. Els nens i nenes d’I4 han lluït orgullosos com a medalles, representant l’èxit i l’esforç que caracteritza als veritables campions i els alumnes d’I5 han marxat amb les seves disfresses de torxes, simbolitzant la llum que guia el camí cap a la glòria esportiva

A Primària, cada curs ha abraçat un esport olímpic diferent, mostrant la seva passió i dedicació cap a l’activitat física i l’esport. Els de primer de primària han mostrat les seves habilitats amb el tir amb arc, mentre que els de segon han demostrat la seva elegància i destresa en l’equitació. Els alumnes de tercer han portat el surf a l’escola, capturant l’esperit lliure i aventurer de l’esport aquàtic. Els de quart han embarcat en la seva pròpia aventura aquàtica amb les seves disfresses de piragüisme, mostrant la seva determinació i coratge. Els estudiants de cinquè han abraçat l’emoció de les muntanyes amb disfresses de snowboard i esquí, recordant-nos la bellesa i la diversitat dels esports d’hivern. Finalment, els de sisè han estat els veritables abanderats de l’esdeveniment, portant orgullosament la bandera olímpica i simbolitzant la unió i la fraternitat entre els esportistes de tot el món.

Les famílies de l’escola ens han acompanyat en tot el procés, des de la confecció de les disfresses fins a l’animació durant la rua de Carnaval. Ha estat una festa molt divertida!

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

11 + 1 =