CANTÀNIA, EL NAUFRAGI

Cantània és una activitat escolar que se celebra anualment a Catalunya, dissenyada per fomentar la participació musical i artística dels infants en edat escolar. Aquest projecte, iniciat el 1989 per l’Auditori de Barcelona, ha crescut significativament i ara involucra milers d’estudiants de primària de diverses escoles.

El 16 de maig es va celebrar la nostra funció de Cantània a l’Auditori de Barcelona, centrada en una cantata infantil sobre el canvi climàtic. Aquesta temàtica és particularment rellevant i oportuna, ja que cerca conscienciar les futures generacions sobre la importància de protegir el medi ambient i abordar els desafiaments del canvi climàtic.

L’esdeveniment no sols va destacar el talent i l’esforç dels nens, sinó que també va subratllar la importància de la col·laboració i el treball en equip. Participar a Cantània ofereix als estudiants l’oportunitat de desenvolupar habilitats musicals, vocals i escèniques, a més de fomentar valors com ara la responsabilitat ambiental i la conscienciació social.

En aquesta edició del 16 de maig, la participació va ser diversa, amb estudiants de diferents escoles i contextos unint les veus en una actuació conjunta. La cantata sobre el canvi climàtic va incloure una narrativa emotiva, cançons commovedores i moments teatrals impactants que van il·lustrar els efectes del canvi climàtic i la urgència de prendre mesures.

Cantània no només és un esdeveniment artístic, sinó també una experiència educativa integral que cerca inspirar els joves i les seves comunitats a través del poder de la música i l’art. L’actuació a l’Auditori de Barcelona va ser testimoni del potencial dels nens per convertir-se en agents de canvi i defensors del planeta.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

1 + 5 =