Cantada de Nadales

El dimarts 12 de desembre, el Centre Cívic Anna Murià va ser l’escenari d’una emotiva cantada de nadales que va unir a l’alumnat de cicle superior de la nostra escola amb la coral de gent gran del centre anteriorment esmentat. Amb més de cinquanta participants de totes les edats, l’esdeveniment va destacar la diversitat i la comunió. Els cantants van interpretar clàssics nadalencs amb alegria contagiosa. L’atmosfera va ser màgica, ens va fer un dia esplèndid i vam acabar l’acte regalant una postal de Nadal als membres de la coral. L’activitat va ser un èxit i reflecteix l’esperit comunitari de la nostra escola en aquesta època festiva.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

1 + 6 =