primària

Arts and crafts

Es realitza l’àrea d’Arts & Crafts en anglès a tots els cursos de l’etapa de primària inspiradora de l’art i la creativitat del nostre alumnat.

S’ofereixen experiències riques i diverses on s’inclouen diferents tècniques per potenciar la seva creativitat. El dibuix, les pintures i totes les expressions artístiques dels infants responen a un moment evolutiu concret i estan lligats a les seves emocions i vivències.

Aquest procés creatiu implica potenciar l’observació, l’educació de la mirada, la cura del traç i la imaginació.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

6 + 7 =