col•legi santa teresa de jesús

L’Associació de
Mares i Pares
d’Alumnes (AMPA)

COL•LEGI SANta teresa de jesús

AMPA

L’actuació de la família és fonamental per al total desenvolupament de l’alumnat com a persones. Una atenció individual i una bona relació amb la família són aspectes clau per a l’èxit de la nostra tasca educativa.

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de Santa Teresa de Jesús esdevé un lloc de trobada, intercanvi i diàleg per a reflexionar i aprendre sobre l’educació dels fills, per discutir i promoure accions de millora per l’escola.

Té com a objectiu articular la participació de les mares i pares en la vida del Centre. L’AMPA suma la seva labor a la de la resta de la comunitat escolar en la millora del Col·legi tant en aspectes interns com externs. Les activitats promogudes per l’AMPA s’encaminen, sobretot, a la participació en les iniciatives del Col·legi per al compliment de la seva missió d’ajuda a les famílies, i cap a la promoció i organització de tot tipus de activitats culturals, de formació, recreatives i assistencials, per aconseguir una adequada acció educativa.

AMPA

Presidència:
Sr. Iván Salvador

Vicepresidència:
Sra. Alba Llavina

Secretaria: 
Sra. Alba Flomesta

Tresoreria:
Sra. Núria Martín

Vocalia:
Sra. Patricia Ruiz
 Sra. Mónica Egea

Representant AMPA al Consell Escolar:
Sra. Patrícia Ruiz

                                                              

CONSELL ESCOLAR

Direcció:
Sra. M.Engràcia Margarit

Representants titularitat:
Gna. Marta Peiró
Gna. Carme Muñoz
Gna. M.Carmen Parra

Representants professorat:
Sra. Mireia Portero
Sra. Helena San José
Sra. Sara Iborra
Sra. Sònia Batlle

Representants famílies:
Sra. Eva Llobet
Sra. Montse García
Sra. Olga Sellés

Representant PAS:
Sra. M.Rocío Hidalgo
                     
Representant AMPA al Consell Escolar: 
Sra. Patrícia Ruiz

Representant de l’Ajuntament:
Sra. Elena Dinarès             

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

4 + 12 =