Ambients a l’etapa d’infantil: Un món màgic de descobriment

L’educació infantil és una etapa crucial en el desenvolupament dels infants on proporcionem ambients d’aprenentatge dissenyats per inspirar la curiositat i fomentar el desenvolupament integral dels petits i petites de la nostra escola.

Els nostres ambients són els següents:

1. Menestral

En aquest ambient, els infants entren en un món de joc simbòlic que els permet explorar i comprendre el funcionament dels diferents oficis. A través d’aquest joc, no només adquireixen coneixements sobre diverses professions, sinó que també desenvolupen habilitats socials i lingüístiques.

2. Alphabet adventures

L’aprenentatge de la llengua és una part fonamental del desenvolupament infantil. A través d’activitats centrades en les lletres en anglès, es crea una atmosfera estimulant que fomenta la comprensió fonètica i l’amor per la lectura. La integració de l’anglès en aquest ambient amplia les oportunitats d’aprenentatge dels nens/es, oferint-los una base sòlida per a futures exploracions lingüístiques.

3. Sentim

La percepció sensorial és clau en el desenvolupament infantil. A través d’activitats que involucren els cinc sentits, els nens descobreixen el món de manera més completa. En aquest ambient, poden explorar textures, olors, sabors, colors i sons, permetent-los desenvolupar habilitats cognitives i motrius.

4. Enginyers/es

Introduir els infants al món de la robòtica a una edat primerenca pot ser una experiència fascinant. Aquest ambient no només desperta la seva fascinació per la tecnologia, sinó que també promou la creativitat i la imaginació a mesura que experimenten amb els Beeboots.

5. Hands on

A través d’activitats com pintura, enfilat de perles, tallat amb tisores i altres jocs manipulatius, els infants desenvolupen la coordinació ull-mà i la força muscular necessària per treballar la motricitat fina. En conjunt, aquests ambients d’aprenentatge són un conjunt d’experiències educatives que estimulen el desenvolupament integral dels nens i nenes de la nostra escola, i així, cultiven la seva curiositat innata i amor per l’aprenentatge.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

7 + 4 =