Activitat del bufalletres

L’activitat del Bufalletres és un taller que fa molts anys que es realitza a la nostra escola. Va dirigit a nens i nenes de segon de primària i els objectius principals són fomentar el gust per la lectura, afavorir la creativitat, despertar interès per la literatura infantil i consolidar els aprenentatges adquirits en l’àmbit de llengua catalana i literatura.

L’activitat es desenvolupa en dues sessions:

En la primera sessió, el Bufalletres  explica un conte als nens i nenes utilitzant objectes com a personatges. Aquesta activitat té com a objectiu captar l’atenció dels nens i nenes i despertar el seu interès per la lectura. Tot seguit,  proposa una «feina-joc» als nens i nenes, que consisteix en crear un objecte relacionat amb el conte explicat.

En la segona sessió, els nens i nenes presenten els seus objectes creats i expliquen el conte que han llegit. Cada alumne/a presenta el seu conte a un grup d’alumnes de l’escola. Aquesta activitat té com a objectiu fomentar la capacitat comunicativa dels nens i nenes i consolidar els aprenentatges adquirits en la primera sessió.

El resultat final d’aquest taller és crear el “Museu d’en Bufalletres” on tot l’alumnat de l’escola, professorat i famílies implicades poden accedir-hi.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

14 + 4 =