PLA ESTRATÈGIC DIGITAL

ACOLLIDA DIGITAL – NORMATIVA CORREU CORPORATIU

Cada alumne té assignat un correu de centre personal que està format per el seu nom i cognom. Aquest correu és propietat del centre i està gestionat pel coordinador digital. Les contrasenyes són personals i no es poden compartir amb ningú. La família o tutor legal ha de saber en tot moment el correu del seu fill/a i la seva contrasenya per controlar l’ús que en fa d’ell.

Un ús incorrecte del correu pot portar a la inhabilitació d’aquest correu durant un temps o la suspensió complerta, depenent de la gravetat. Això queda a criteri del responsable digital.

Es recomana anar consultant aquest correu ja que és una via de comunicació entre el professorat i l’alumnat. Allà arriben les tasques de Classroom, les retroaccions, etc.
Aquest correu acompanyarà a l’alumne durant els 9 anys al centre i una vegada acabi la seva etapa educativa a la primària tindrà fins al setembre del curs vinent per treure i exportar tot allò que vulgui a un correu personal.

Aquest correu només té un ús educatiu. No es pot fer servir per aspectes de caire personal com inscripcions a plataformes digitals, correu brossa o altres que no siguin de caire educatiu.
Qualsevol problema amb el correu o la seva contrasenya s’ha de comunicar immediatament al tutor o tutora.

VÍDEOS TUTORIALS PER L’ALUMNAT

L’alumnat d’Infantil i Cicle Inicial realitza activitats amb Tauletes, Cicle Mitjà i Cicle Superior disposa d’un Chromebook personal. Això permet que cadascú pugui participar activament en el seu procés d’aprenentatge, tot aprofitant les potencialitats d’aquestes eines digitals.

tutorial primer accés

Com accedir a Classroom?

Què podem fer al Drive?

Document word online

Comentaris classroom

Com entreguem la tasca?

Com accedim al Meet?

Calendari classroom

Activitats classroom

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

1 + 8 =