A l’escola organitzem cada any les Jornades Mediambientals

L’objectiu d’aquestes jornades és sensibilitzar a l’alumnat sobre la importància de cuidar el nostre planeta i promoure pràctiques sostenibles en el dia a dia. A més, aquestes activitats també poden ajudar a involucrar a tota la comunitat escolar en aquesta tasca.

Els nens i les nenes dels diferents cicles han realitzat amb molta il·lusió: un taller de reciclatge, un taller de l’hort, un escaperoom, contes i altres activitats sobre temes mediambientals.

Aquestes jornades s´han valorat molt positivament ja que són una bona oportunitat per educar a l’alumnat sobre la importància de protegir el medi ambient i fomentar un compromís envers la sostenibilitat a tots els nivells de la comunitat escolar.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

14 + 13 =