2 DE MAIG, DIA ESCOLAR CONTRA L’ASSETJAMENT ESCOLAR

El dia 2 de maig a l’escola hem fet un acte per donar rellevància al «Dia Internacional contra el bulling o assetjament escolar».

Hem fet una trobada al pati de l’escola tot l’alumnat i professorat per educar, prendre consciència i visibilitzar aquest problema i promoure un entorn escolar segur.

Durant tot el curs l’escola ha posat en pràctica una iniciativa que posa l’èmfasi en la promoció de la convivència positiva mitjançant el decàleg de convivència i la caixa de missatges positius.
El decàleg de convivència creat per l’alumnat de cada classe està dissenyat per a establir les bases d’una convivència respectuosa i harmoniosa dins de l’aula i l’entorn escolar en general.

Les normes i valors continguts en aquest decàleg són el resultat de la col·laboració i el consens entre l’alumnat el que els dona un sentit de propietat i responsabilitat en la seva aplicació.
La caixa de missatges positius que és on es dipositen missatges que valoren les conductes positives és una altra iniciativa clau. Aquesta caixa serveix com a mitjà per a fomentar el reconeixement i la gratitud cap als companys que mostren comportaments exemplars, amables i solidaris. Els missatges poden ser anònims o signats, i són llegits en un moment especial durant la setmana o el més, per a destacar i celebrar les accions positives.

En conclusió, aquest enfocament holístic no sols aborda les conductes negatives, sinó que també posa èmfasis a reforçar i celebrar les conductes positives i els comportaments que contribueixen a un ambient escolar saludable i respectuós.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

3 + 6 =